Bedankt voor het stemmen!

Op 21 maart 2018 waren er de gemeenteraadsverkiezingen. De VVD heeft een geweldig resultaat behaald. Wij zijn van 5 naar 6 zetels gegroeid en daarmee de 2e partij van Hengelo geworden. Dit is het beste resultaat sinds 1982. Wij allen zijn erg blij met het vertrouwen dat in ons is uitgesproken.

Fractievoorzitter Onno Fiechter: ‘’Ik ben ontzettend blij met de uitslag. Met een sterk mandaat gaan wij de onderhandelingen in. De nieuwe fractie is een goede weerspiegeling van de Hengelose samenleving met verschillende achtergronden. Met ons optimisme gaan wij nu eens doorpakken en wat maken van ons Hengelo.’’

Raadslid Brigiet Schoemaker: “Ik denk dat ik namens de hele fractie spreek als ik iedereen erg wil bedanken voor het stemmen. Nu gaat het echt beginnen, maar ik zit vol energie om mij in te zetten voor mijn stad. Hengelo heeft mij veel gegeven en nu wil ik iets terug doen. Aan de slag!”

De volgende mensen zijn geïnstalleerd in de Hengelose gemeenteraad: Onno Fiechter, Brigiet Schoemaker, Gerard Gerrits, Jos Rikkerink, Sander Janssen en Mitchell Boers.